Tarteletter med stegte brisler i paprika
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvebrisler Oprindelsesland : Danmark Kilde : Karen Volf Indsendt : Red : |
|
|
Porrerne skæres i skiver og lægges i vand, så eventuelle jordrester kan falde til bunds.
Brislerne ordnes og blancheres, dampkoges på et lag af urter(1 gulerod -
1 lille løg - ¼ knoldselleri) i ca. 35 min.
Porrerne blancheres og vandet sigtes fra. Porrerne hældes tilbage i gryden, tilsæt fløde. Jævn med maizena (som er rørt ud i koldt vand).
De møre brisler skæres i skiver, og vendes i en blanding af paprika-mel-salt-peber.
Brislerne steges på varm pande i lidt olie. Servers på toppen af porre-
cremen i tarteletterne og pyntes med purløg.
Tarteletterne varmes i ovnen ved 200 grader med bunden opad. Kan også varmes på brødrister. Når tarteletterne er varme, hældes fyldet i og serveres straks.
|
|
Opskriften er vist 8928 gange,
og udskrevet 148 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne