Tarteletter med vinter kammuslinger
Hovedingrediens : Muslinger - Kammuslinger Oprindelsesland : Danmark Kilde : Karen Volf Indsendt : Red : |
|
|
Knoldgaltetand renses og nippes. Knoldgaltetand og østershatte ristes hårdt på panden i lidt olie. Fløde tilsætte og koges ned til en cremet konsistens, hvorefter trøffelolien tilsættes. Den friske spinat vendes i. Kammuslingerne halveres og steges hårdt på pande, til de får farve, og vendes op i cremen.
Tarteletterne varmes i ovnen ved 200 grader med bunden opad. Kan også varmes på brødrister. Når tarteletterne er varme, hældes fyldet i og serveres straks.
|
|
Opskriften er vist 18699 gange,
og udskrevet 344 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer eva - 2010-11-11 11:31:25 portionen passer bedre til 4 tarteletter. Det er en meget fin forret. Lækker, og gæster overraskes |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne