Tarteletter med vinter kammuslinger

Tarteletter med vinter kammuslinger, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

ForretterRet : Forretter - Tarteletter

Hovedingrediens : Muslinger - Kammuslinger

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkKilde : Karen Volf

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
8 Tarteletter.
 
150 g.Kammuslinger
100 g.Østershatte
100 g.Knoldgaltetand (Japansk artiskoker)
150 g.Frisk spinat
 dl.Fløde
1 tsk.Trøffelolie
 
Opskrift:
Knoldgaltetand renses og nippes. Knoldgaltetand og østershatte ristes hårdt på panden i lidt olie. Fløde tilsætte og koges ned til en cremet konsistens, hvorefter trøffelolien tilsættes. Den friske spinat vendes i. Kammuslingerne halveres og steges hårdt på pande, til de får farve, og vendes op i cremen. Tarteletterne varmes i ovnen ved 200 grader med bunden opad. Kan også varmes på brødrister. Når tarteletterne er varme, hældes fyldet i og serveres straks.





karakterer:
Opskriften er vist 18699 gange,
og udskrevet 344 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-11-11 11:31:25
portionen passer bedre til 4 tarteletter. Det er en meget fin forret. Lækker, og gæster overraskes