Tarteletter med sommer kammuslinger
Hovedingrediens : Muslinger - Kammuslinger Oprindelsesland : Danmark Kilde : Karen Volf Indsendt : Red : |
|
|
Sukkerærter blancheres i kogende vand, sigtes og afkøles. Muslingebouillon
koges op med safran, smages til med salt og peber. Jævnes med maizena
(som er rørt op i koldt vand). Smør piskes i for at afrunde sovsen.
Kammuslingerne dampes under låg i hvidvinen i ca. 3-4 min. og vendes i til
sidst, sammen med sukkerærterne.
Tarteletterne varmes i ovnen ved 200 grader med bunden opad. Kan også varmes på brødrister. Når tarteletterne er varme, hældes fyldet i og pyntes eventuelt med snittede sukkerærter. Serveres straks. |
|
Opskriften er vist 16069 gange,
og udskrevet 285 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne