Tarteletter med kammuslinger i ærtepurre
Hovedingrediens : Muslinger - Kammuslinger Oprindelsesland : Danmark Kilde : Karen Volf Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Po'cher kammuslingerne i muslingebouillonen i ca. 4 min.
Det pillde hvidløg, ansjosfilet, meriam og de optøede ærter hældes i blender, sammen med smør og muslingebouillonen, fra kammuslingerne, det hele blendes sammen. Smag til med salt og peber. Kammuslingerne vendes i cremen. Tarteletterne varmes i ovnen ved 200 grader med bunden opad. Kan også varmes på brødrister. Når tarteletterne er varme, hældes fyldet i og serveres. Pynt eventuelt med tynde skiver ansjos fileter. |
|
Opskriften er vist 28549 gange,
og udskrevet 356 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2014-02-23 01:56:55 Har ikke lige noget muslingeboullion, kan opskriften bruges med müsli istedet? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne