Tarteletter med kammuslinger i ærtepurre

Tarteletter med kammuslinger i ærtepurre, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 stk.

ForretterRet : Forretter - Tarteletter

Hovedingrediens : Muslinger - Kammuslinger

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkKilde : Karen Volf

Indsendt :      Red :
Tarteletter med kammuslinger i ærtepurre, billede 4 Tarteletter med kammuslinger i ærtepurre, billede 1 Tarteletter med kammuslinger i ærtepurre, billede 2 Tarteletter med kammuslinger i ærtepurre, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
200 g.Kammuslinger
1 dl.Muslingebouillon
 
0.5 fed.Hvidløg
0.5 Ansjosfilet
0.5 tsk.Meriam
100 g.Ærter – frost
50 g.Smør
 salt
 peber
 
6 Tarteletter
Opskrift:
Po'cher kammuslingerne i muslingebouillonen i ca. 4 min.

Det pillde hvidløg, ansjosfilet, meriam og de optøede ærter hældes i blender, sammen med smør og muslingebouillonen, fra kammuslingerne, det hele blendes sammen. Smag til med salt og peber. Kammuslingerne vendes i cremen.

Tarteletterne varmes i ovnen ved 200 grader med bunden opad. Kan også varmes på brødrister. Når tarteletterne er varme, hældes fyldet i og serveres.

Pynt eventuelt med tynde skiver ansjos fileter.





karakterer:
Opskriften er vist 28661 gange,
og udskrevet 356 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2014-02-23 01:56:55
Har ikke lige noget muslingeboullion, kan opskriften bruges med müsli istedet?