Tarteletter med havguf
Hovedingrediens : Skaldyr - Diverse skaldyr Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Åbn dåserne og dræn indholdet.
Damp laksestykket, til det netop ikke er råt. Lad det køle af.
Pres saften af citronen.
Rens og findel peberfrugten i små tern.
Vask og findel persillebladene.
Varm Grundsaucen i en gryde. Smag til med sennep og citronsaft. Når det koger, jævnes med hvedemel oprørt i koldt vand. Tag den jævnede sauce af varmen. Lun tarteletterne i ovnen ved 1000. Del laksen i mindre stykker. Tilsæt små tern af peberfrugt, rejer, krebsehaler, krabbeklør og laks. Smag til med salt og Chiliolie der river i måleren. Serveres ved siden af de lune tarteletter. Drysses med finthakket persille. |
|
Opskriften er vist 19933 gange,
og udskrevet 513 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Toria - 2015-10-14 18:01:59 "Chiliolie der river i måleren" Hvad betyder dette? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne