Tarteletter med spinat a la creme og røget hellefisk
Hovedingrediens : Grøntsager - Spinat Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Lun tarteletskallerne i ovnen efter anvisning på pakken. Skyl spinaten grundigt. Kom smør i en gryde og afbag med melet. Pisk massen ud i lidt mælk og til så resten af mælken og fløden under konstant piskning. Sørg for, at spinaten er dryppet utrolig godt af. Når mælkesaucen er jævnet og har kogt i 3 min. under omrøring, smages til med salt, peber og muskat. Spinat vendes forsigtigt op i mælkesaucen og der småkoges, til den falder i facon, hellefisken strimles og vendes i, og den lunde spinatcreme hældes i de lune tarteletter og serveres straks pyntet med lidt krydderurt.
|
|
Opskriften er vist 16705 gange,
og udskrevet 548 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne