Tarteletter med spinat a la creme og røget hellefisk

Tarteletter med spinat a la creme og røget hellefisk, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

ForretterRet : Forretter - Tarteletter

Hovedingrediens : Grøntsager - Spinat

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red :

Ingredienser:
8 tarteletter
 
750 g.frisk spinat
20 g.smør
1 spsk.hvedemel
1 dl.fløde
1 dl.mælk
 salt
 peber
 Muskatnød, friskrevet
120 g.røget hellefisk i tynde skiver
 krydderurter til pynt
 
Opskrift:
Lun tarteletskallerne i ovnen efter anvisning på pakken. Skyl spinaten grundigt. Kom smør i en gryde og afbag med melet. Pisk massen ud i lidt mælk og til så resten af mælken og fløden under konstant piskning. Sørg for, at spinaten er dryppet utrolig godt af. Når mælkesaucen er jævnet og har kogt i 3 min. under omrøring, smages til med salt, peber og muskat. Spinat vendes forsigtigt op i mælkesaucen og der småkoges, til den falder i facon, hellefisken strimles og vendes i, og den lunde spinatcreme hældes i de lune tarteletter og serveres straks pyntet med lidt krydderurt.





karakterer:
Opskriften er vist 16705 gange,
og udskrevet 548 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu