After eight kage
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 286230 gange,
og udskrevet 7506 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (288 stemmer) |
|
Kommentarer Lena - 2020-05-30 08:39:36 Kagen er alt for sød efter min smag Sikkersoq - 2018-06-07 23:57:43 Kan kagen fryses ned? Søren N - 2018-05-16 15:39:14 Super lækker smag. Jeg brugte en omgang chokolade kagebunde istedet for at bage selv;0) Min creme var lidt tynd, men bundene sugede godt. Kom nok for meget fløde i. Smeltede 300g vhokolade for at dække den helt. Alt alt blev den faktisk hel fin og blev godkendt at mine nye kollegaer. Ilse - 2017-01-03 15:56:22 Kagen er rigtig skøn. Men jeg havde også vrøvl med cremen, der blev hård ved afkøling. Jeg kom mere fløde i og fik den rørt lind igen, men næste gang forlader jeg den ikke, men vil røre i den så den ikke bliver hård. Hos Panduro Hobby kan man købe pebermyntedråber, som er beregnet til bolsjefremstilling, det er super. Har dækket den med mørk pålægschokolade, og lige sat den ind i ovnen igen et øjeblik. Sarah - 2016-12-06 14:55:58 MEGA MEGA GOD OPSKRIFT Helenep - 2015-08-02 14:30:42 kan man bruge bagepulver i stedet for Natron? - hvad er forskellin i brug af de 2 hævemidler? Ditte - 2014-06-09 12:15:56 En meget god og velsmagende kage. Annette - 2014-01-25 11:55:43 Jeg bagte dobbeltportion og det blev til en stor braddepande + en ekstra springform. Der er dog alt for meget SALT i opskriften - næste gang udelader jeg måske helt salt. De seje tøser - 2013-11-07 18:56:57 Skal den virkelig bage i 40 minutter vores har bagt i 15 og den er ved at springe i oven...arhhhh!!!! LOL - 2012-11-09 17:24:42 Smager af smaske MUMS Vipsen - 2012-06-09 16:45:33 Super dejlig Det bedste ved den er at den ikke bliver tør som mange chokoladekager har en tendes til anonym - 2012-06-03 23:46:09 Fantastisk! Kollegaerne spørger allerede hvornår jeg bager igen:) Janie - 2012-05-21 09:52:27 Rigtig lækker kage, brugte after eight og fløde istedet for creme Majbritt - 2012-05-12 14:53:31 Hej Nanna, jeg bruge altid 70% chokolade til denne kage, så bliver den super god og ikke så sød. Micheline - 2012-04-18 08:11:29 Fantastisk kage, en stor succes... Til jer som har problemmer med den hvide "glasur" så hjælper det, at røre en smule fløde i, når glasuren er blevet kold, så er den lige till at smøre på. Hvad chokoladen angår, så kan det sagtens lade sig gøre, bare man har tålmodighed og smører den forsigtigt på C,") Sabrina - 2011-08-10 20:20:57 Vil ellers lave denne kage, men er lidt i tvivl om, kagen kan fryses ned? altså, før glasuren. Mie - 2011-06-21 17:26:38 Hvis cremen bliver for stiv så tilsæt mere fløde... jeg undlader selv fløden og tilsætter vand, den smager så godt, er et hit alle vegne. Gerda Nuuk - 2011-03-28 19:34:51 Er vild med den kage Jeg bruger i stedet for creme 4 dl. fløde 12 stk after eighter Fru Møller - 2011-03-11 22:24:27 ok, men ikke en gemme opskrift for mig... lidt vammel med pebermynte smagen en flad 7´er herfra dinski - 2011-02-20 12:48:52 elsker den den er en flot og den smager godt sarah nørager von benzon - 2011-02-09 12:11:36 mmmmmmmmmmmm hvor ser den lækker ud!!!!!!!! fru Rasmussen - 2011-01-03 17:38:07 Har i mange år søgt efter pebermynteessens uden held. Hvis der er nogle, der ved hvor man kan købe den, ville jeg blive glad... Margreta - 2009-12-30 17:29:40 Dette er første gang for mig, at jeg bager denne kage. Lige nu står kagen og køler af. Cremen har jeg tilføjet lidt ekstra fløde, så den ikke bliver så stiv og rører rundt i cremen en gang imellem for, at holde den pænt blød indtil den skal på. Jeg har undladt pebermynte i cremen, men vil forsøge at smelte noget after eight tilsat med lidt fløde, og smøre den på når cremen er stivnet og chokoladen lidt kølig. Dén skal nok blive god :-) mor og barn - 2009-12-30 16:43:48 Det lyder som en rigtig god kage.Men kunne ikke finde mynte nogen steder så undlader det.Men bruger i stedet after eigth.Det er første gang vi bager den og vi har eller ikke smagt den før.Men glæder ogs til at smage den. Louise - 2009-07-03 14:18:55 Er der nogen som kan fortælle mig hvor meget after eight chokolade der skal i hvis man bytter det ud med Pebermynten, og hvor meget mere fløde sådan ca? :) Kunne forestille mig den var bedre på den måde, men er så forfærdeligt dårlig til at eksperimentere med sådan nogle ting at jeg ikke vil kaste mig ud i det :) katja - 2009-06-14 22:32:50 har endnu ikke prøvet denne kage men håber på det bedste, for jeg har før lavet en after aight-kage med en god oplevelse, og så vidt jeg husker var den meget lig denne her... men ja glasuren bliver meget stiv... men var den flydende kunne man da ikke skrre af den! janne - 2009-05-02 17:20:27 Vil bare lige sige, alle dem der har haft en dårlig oplevelse med denne kage, er fordi den ikke er blevet lavet rigtig. For det er en enorm lækker kage, hvis man kan finde ud af at bage.. Amalie - 2009-05-02 12:02:25 den er rigtig god men puttede også lidt kokus i så er den helt fantastisk Pernille - 2009-04-12 20:35:04 syntes ikke kagen var fantastisk... efter at have lavet den først hvor pebermynte cremen blev stenhård, så måtte jeg igang igen. Denne gang fulgte jeg opskriften og det var heller ikke nogen stor succes. Kagen smuldrer helt fra hinanden... Billederne er ellers helt fine. Per - 2009-04-07 21:13:03 Pebermyntedråber kan købes hos Matas, men mon ikke også apoteket har dem emma - 2009-04-04 18:58:21 hvor kan man købe sådan noget pebermynte dråber ?? jeg synes nemlig den lyder rigtig lækker :-) anonym - 2009-03-28 13:05:59 har lige lavet den... og sikke en fiasko!!! Når cremen er afkølet er den jo sten hård og ikke til at gøre noget med. ØV! anonym - 2008-11-23 13:06:08 skal man putte creme på sofie - 2008-11-14 16:05:13 Det bliver alt for sødt selve chokoladekager er bedere- mih - 2008-11-14 16:04:34 Hør ikke på linda cremen er helt fin hun må bare have lavet den forkert. Majken - 2008-11-03 09:41:24 Har bagt denne kage utallige gange (200 ?) og den er populær hver gang (den var i et ugeblad for nogle år siden), de voksne kan bedst lide den med pebermyntecremen, mens børn bedst kan lide selve kagen med almindelig cacao-flormelisglasur. Jeg køber pebermyntedråber på Apoteket, men kommer ca. 2 tsk. i, da jeg synes 10 dråber er for lidt. Jeg har også prøvet at komme pebermyntedråberne i chokoladen og undlade cremen, og det smagte også godt. Når jeg laver kagen med pebermyntecreme, bager jeg den dagen inden den skal spises, mens kagen bager laver jeg pebermyntecremen, som jeg bare luner til al flormelis er opløst. Når så cremen er afsvalet (under omrøring) og inden den bliver hård smøres den ud over kagen (som også er afsvalet), og kagen står køligt til næste dag. Derefter smører/pensler jeg sjokoladen ud over den størknede hvide glasur. Min creme bliver ikke hård under sjokoladen, bare med en størknet overflade, og alle jeg har serveret den for synes kagen er bare perfekt. Nogle finder fremgangsmåden til træls, men det er jo op den den enkelte, om de vil sætte tiden af for at få en "rigtig god" kage. DerYa - 2008-09-06 16:01:41 Den er sq God den her kage,har lavet mange kager,den er fandm lækker:d Camilla - 2008-08-31 19:59:16 Hmm... Den er da meget god men lidt for sødt Janne Ladefoged - 2008-08-25 17:49:01 Jeg har bagt denne skønne kage to gange som opskriften er, men tredje gang brugte jeg kærnemælk i stedet for mælken,det gør den mere svampet og smuldre ikke, bruger 1dl fløde istedet for det angivne, ca 5min efter er kommet ud af ovnen, smører jeg det varme ;creme; på og så chokoladen når det er koldt. Nemt og uden problemer. Nanna, Frederikke og Malene - 2008-08-21 14:47:18 vi syntes også bare den er helt fantastisk. vil bage den igen!!!!! kantine - 2008-07-03 22:49:13 jeg har idag prøvet at lave den her kage til 100 personer...blev meget skuffet..kunne slet ikke bruge cremen og måtte efter jeg havde lagt den på kagen pille det hele af igen da det kun blev en meget hård sukker masse..og folk som spise af den tog det også af..så der måtte bare laves en almindelig glasur for at det kunne komme til at se lidt pæn ud..ikke en kage jeg ville lave igen.det var jo bare en almindelig chokoladekage med noget underligt glasur på..men er da glad for at det er lykkes for nogle af få en go kage ud af det Denne opskrift har flere end 40 kommentarer
Se alle kommentarer her |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne