Dampet ising med sauterede grøntsager

Dampet ising med sauterede grøntsager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : FladFisk - Ising

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Dampet ising med sauterede grøntsager, billede 4 Dampet ising med sauterede grøntsager, billede 1 Dampet ising med sauterede grøntsager, billede 2 Dampet ising med sauterede grøntsager, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
800 gram Isingfilet
1 dl. Hvidvin, tør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  kartoffelpure:
1000 gram Kartofler, skrællet vægt 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
100 gram Bacon i tern
4 spsk. Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 dl. Sødmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 spsk. Timian, frisk
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Grøntager:
200 gram Gulerødder, skrællet vægt 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
200 gram Savoykål, renset vægt Et savoykål vejer ca 500 gram
200 gram Squash 1 mellem squash vejer ca. 300 gram.

1 dl. revet squash vejer ca. 70 gram.
100 gram Rødløg, pillet vægt 1 almindeligt rødløg vejer ca. 100 gram pillet vægt
2 spsk. Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Opskrift:
Fileterne lægges i 4 bunker over hinanden med enderne foldet ind under.

Fisken lægges i et smurt ildfast fad. Hvidvin og vand hældes ved, og der krydres med salt og peber. Fadet dækkes med folie, og sættes i en 200 grader C. alm. ovn i ca. 20 minutter.


Kartoffelpure:
Kartoflerne koges godt møre.

Bacon tern svitses på en pande, til de er sprøde.

Kartoflerne moses med en gaffel. smør, mælk, timian og bacon tilsættes. smag til med salt og peber.


Grønsager:
De findelte grøntsager sauteres i en sautépande med smør og vand i rækkefølgen: Gulerødder, savoykål, løg. og til sidst squash.

Krydres med salt og peber.





karakterer:
Opskriften er vist 73724 gange,
og udskrevet 1252 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (17 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 11438 (2723 kcal)
KJ pr. Pers. 2859 (680 kcal)
Vægt ialt 3084 gram
Vægt pr. Pers. 771 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 370 KJ (88 kcal)
Protein 6.4 gram
Fedt 3.5 gram
Kulhydrat 7.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-07-28 21:57:07
Væden fra fisken kan sigtes i en gryde og koges lidt ned og piskes med smør, smag til med salt og peber.