|
800 |
gram |
Isingfilet800 gram Isingfilet
|
1 |
dl. |
Hvidvin, tør1 dl. Hvidvin, tør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
|
1 |
dl. |
Vand1 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
|
|
|
Salt Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
|
|
|
Peber Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
|
|
|
|
|
|
kartoffelpure:
|
1000 |
gram |
Kartofler, skrællet vægt1000 gram Kartofler, skrællet vægt 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
|
100 |
gram |
Bacon i tern100 gram Bacon i tern
|
4 |
spsk. |
Smør4 spsk. Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
|
2 |
dl. |
Sødmælk2 dl. Sødmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
|
2 |
spsk. |
Timian, frisk2 spsk. Timian, frisk
|
|
|
Salt Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
|
|
|
Peber Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
|
|
|
|
|
|
Grøntager:
|
200 |
gram |
Gulerødder, skrællet vægt200 gram Gulerødder, skrællet vægt 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
|
200 |
gram |
Savoykål, renset vægt200 gram Savoykål, renset vægt Et savoykål vejer ca 500 gram
|
200 |
gram |
Squash200 gram Squash 1 mellem squash vejer ca. 300 gram.
1 dl. revet squash vejer ca. 70 gram.
|
100 |
gram |
Rødløg, pillet vægt100 gram Rødløg, pillet vægt 1 almindeligt rødløg vejer ca. 100 gram pillet vægt
|
2 |
spsk. |
Smør2 spsk. Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
|
|
|
Salt Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
|
|
|
Peber Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
|
|
|
|
| |
Fileterne lægges i 4 bunker over hinanden med enderne foldet ind under.
Fisken lægges i et smurt ildfast fad.
Hvidvin og vand hældes ved, og der krydres med salt og peber.
Fadet dækkes med folie, og sættes i en 200 grader C. alm. ovn i ca. 20 minutter.
Kartoffelpure:
Kartoflerne koges godt møre.
Bacon tern svitses på en pande, til de er sprøde.
Kartoflerne moses med en gaffel. smør, mælk, timian og bacon tilsættes. smag til med salt og peber.
Grønsager:
De findelte grøntsager sauteres i en sautépande med smør og vand i rækkefølgen:
Gulerødder, savoykål, løg. og til sidst squash.
Krydres med salt og peber.
|