Tarteletter med jomfruhummer souflé

Tarteletter med jomfruhummer souflé, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

ForretterRet : Forretter - Tarteletter

Hovedingrediens : Hummer - Jomfruhummer hele

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkKilde : Karen Volf

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
10 Tarteletter.
 
150 g.Kogt hummerkød
1 Æg
2 dl.Piskefløde
½ bdt.Basilikum
 
 Jomfru hummer suppe:
200 g.Jomfruhummerrester
1 Løg
1 Gulerod
2 fed.Hvidløg
25 g.Tomatpuré
1 tsk.Paprika
1 dl.Cognac
5 dl.Hønsebouillon
 
Opskrift:
Hummerkød blendes med æg og fløde. Skær basilikum i strimler og vend dem i hummermassen. Fyld hummermassen i tarteletterne og bag i forvarmet ovn ved 125° i ca. 25 min. Pynt med frisk basilikum.

Jomfruhummersuppe:
Løg skæres i ¼. Gulerod skæres i grove skiver. Hvidløg halveres. Urterne ristes i lidt olie. Tilsæt jomfruhummerrester, tomatpuré og paprika, og lad det riste af. Cognac hældes over og flamberes. Hønsebouillon tilsættes, lad det koge i ca. 15 min. Tag det af varmen og lad sovsen stå og trække i endnu 15 min. Sigtes og smages til med salt og peber.





karakterer:
Opskriften er vist 12128 gange,
og udskrevet 277 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu