Tarteletter med jomfruhummer souflé
Hovedingrediens : Hummer - Jomfruhummer hele Oprindelsesland : Danmark Kilde : Karen Volf Indsendt : Red : |
|
|
Hummerkød blendes med æg og fløde. Skær basilikum i strimler og vend dem
i hummermassen. Fyld hummermassen i tarteletterne og bag i forvarmet ovn
ved 125° i ca. 25 min. Pynt med frisk basilikum.
Jomfruhummersuppe: Løg skæres i ¼. Gulerod skæres i grove skiver. Hvidløg halveres. Urterne ristes i lidt olie. Tilsæt jomfruhummerrester, tomatpuré og paprika, og lad det riste af. Cognac hældes over og flamberes. Hønsebouillon tilsættes, lad det koge i ca. 15 min. Tag det af varmen og lad sovsen stå og trække i endnu 15 min. Sigtes og smages til med salt og peber. |
|
Opskriften er vist 12128 gange,
og udskrevet 277 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne