Tarteletter med jomfruhummer i urter

Tarteletter med jomfruhummer i urter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

ForretterRet : Forretter - Tarteletter

Hovedingrediens : Hummer - Jomfruhummer hele

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkKilde : Karen Volf

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
6 Tarteletter.
 
 dl.Jomfruhummerbouillon
1 Gulerod
1 Porre
1 Persillerod
150 g.Jomfruhummer
50 g.Smør
2 Æggeblommer
 
Opskrift:
Gulerod og persillerod skrælles, porre renses. Urterne skæres i fine strimler og blancheres enkeltvis, afkøles. Jomfruhummer skæres i skiver og bages i fad, i forvarmet ovn ved 150° i ca. 4-5 min. Hummerbouillonen koges op, hældes i blender og blendes med smør og æggeblommer. Smages til med salt og peber, hældes tilbage i gryde og sovsen legeres over svag varme til æggeblommerne jævner sovsen (må ikke overstige 60°). Når sovsen er jævnet, tilsættes hummer og urter. Tarteletterne varmes i ovnen ved 200 grader med bunden opad. Kan også varmes på brødrister. Når tarteletterne er varme, hældes fyldet i og serveres.





karakterer:
Opskriften er vist 14125 gange,
og udskrevet 261 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu