Tarteletter med jomfruhummer i urter
Hovedingrediens : Hummer - Jomfruhummer hele Oprindelsesland : Danmark Kilde : Karen Volf Indsendt : Red : |
|
|
Gulerod og persillerod skrælles, porre renses. Urterne skæres i fine strimler og blancheres enkeltvis, afkøles. Jomfruhummer skæres i skiver og bages i fad, i forvarmet ovn ved 150° i ca. 4-5 min. Hummerbouillonen koges op, hældes i blender og blendes med smør og æggeblommer. Smages til med salt og peber, hældes tilbage i gryde og sovsen legeres over svag varme til æggeblommerne jævner sovsen (må ikke overstige 60°). Når sovsen er jævnet, tilsættes hummer og urter.
Tarteletterne varmes i ovnen ved 200 grader med bunden opad. Kan også varmes på brødrister. Når tarteletterne er varme, hældes fyldet i og serveres.
|
|
Opskriften er vist 14120 gange,
og udskrevet 261 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne