Tarteletter med høns og østershatte i creme
Hovedingrediens : Andet Fjerkræ - Høne Oprindelsesland : Danmark Kilde : Karen Volf Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Østershatte steges på varm pande i 1 spsk. olie.
Hønsebouillon og fløde koges sammen i et par minutter, hældes her efter i blender med smør, trøffelolie og de 4 æggeblommer, blendes i ca. 1 minut. Efter blendningen hældes ingredienserne tilbage i gryden og legeres over svag varme, til den bliver cremet. Hønsekød, spinat og de stegte østershatte vendes i den cremede legering. Tarteletterne varmes i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn med bunden opad. Kan også varmes på brødrister. Når tarteletterne er varme, hældes fyldet i og serveres. Tarteletterne pyntes med frisk trøffel. |
|
Opskriften er vist 28018 gange,
og udskrevet 447 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne