Tarteletter med høns og sølbede

Tarteletter med høns og sølbede, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

ForretterRet : Forretter - Tarteletter

Hovedingrediens : Andet Fjerkræ - Høne

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkKilde : Karen Volf

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
10 Tarteletter.
 
2 dl.Hønsebouillon
½ Skalotteløg
7 Soltørrede tomater
200 g.Sølvbede
5 g.Citronskal
1 dl.Hvidvin
200 g.Kogt hønsekød, plukket
 
Opskrift:
Citronskal skæres i tern og blancheres. Sølvbede skæres i strimler. Skalotteløg snittets fint, og de soltørrede tomater skæres i fine strimler, og steges ved svag varme til løgene er blevet klare. Sølvbede og citronskal vendes i. Hvidvinen hældes over og bringes i kog. Grønsagerne skal nu simre et par minutter. Hønsekødet lunes i bouillonen. Når kødet er lunt, jævnes bouillonen med maizena (som er rørt ud i koldt vand). Efter jævning vendes grønsagerne i, og der smages til med salt og peber. Tarteletterne varmes i ovnen ved 200 grader med bunden opad. Kan også varmes på brødrister. Når tarteletterne er varme, hældes fyldet i og serveres.





karakterer:
Opskriften er vist 10513 gange,
og udskrevet 146 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu