Tarteletter med høns og sølbede
Hovedingrediens : Andet Fjerkræ - Høne Oprindelsesland : Danmark Kilde : Karen Volf Indsendt : Red : |
|
|
Citronskal skæres i tern og blancheres. Sølvbede skæres i strimler.
Skalotteløg snittets fint, og de soltørrede tomater skæres i fine strimler, og steges ved svag varme til løgene er blevet klare. Sølvbede og citronskal vendes i. Hvidvinen hældes over og bringes i kog. Grønsagerne skal nu simre et par minutter. Hønsekødet lunes i bouillonen. Når kødet er lunt, jævnes bouillonen med maizena (som er rørt ud i koldt vand). Efter jævning vendes grønsagerne i, og der smages til med salt og peber.
Tarteletterne varmes i ovnen ved 200 grader med bunden opad. Kan også varmes på brødrister. Når tarteletterne er varme, hældes fyldet i og serveres.
|
|
Opskriften er vist 10513 gange,
og udskrevet 146 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne