Tarteletter med høns og jordskokker i trøffelolie
Hovedingrediens : Andet Fjerkræ - Høne Oprindelsesland : Danmark Kilde : Karen Volf Indsendt : Red : |
|
|
Jordskokker skrælles og dampes møre i hønsebouillonen. Når jordskokkerne
er næsten møre, tilsættes hønsekød og piskefløde. Lad det koge op og jævn
med maizena (som er rørt op i koldt vand). Smag til med trøffelolie, salt og peber.
Tarteletterne varmes i ovnen ved 200 grader med bunden opad. Kan også varmes på brødrister. Når tarteletterne er varme, hældes fyldet i og serveres.
|
|
Opskriften er vist 12580 gange,
og udskrevet 328 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Marianne - 2009-09-17 18:22:52 En rigtig god og nem opskrift. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne