Tarteletter med høns og appelsinglaseret julesalat
Hovedingrediens : Andet Fjerkræ - Høne Oprindelsesland : Danmark Kilde : Karen Volf Indsendt : Red : |
|
|
Julesalaten skæres i lange både, hønsekød trævles ud. Julesalaten steges i
lidt olie ved hård varme, til den får farve. Drys sukker på, således at
julesalaten karamellisere. Appelsinen presses, saften hældes på panden
med julesalaten. Når appelsinsaften er reduceret til ca. det halve, kommes
koldt smør (delt i små tern) på panden. Når smør og saft er jævnet ud,
vendes hønsekødet og den hakkede estragon i inden servering.
Tarteletterne varmes i ovnen ved 200 grader med bunden opad. Kan også
varmes på brødrister. Når tarteletterne er varme, hældes fyldet i og serveres.
|
|
Opskriften er vist 10089 gange,
og udskrevet 222 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne