Tarteletter med høns a la sæson
Hovedingrediens : Andet Fjerkræ - Høne Oprindelsesland : Danmark Kilde : Karen Volf Indsendt : Red : |
|
|
Skorzonerødderne skrælles og skæres i skiver. Læg skorzoneskiverne i vand
med 2 spsk. eddike (så bliver skiverne ikke brune). Jordskokkerne skrælles
og skæres i skiver, østershattene plukkes i mindre stykker. De tre
ingredienser dampes i hønsebouillonen med smør. Når ingredienserne er
møre, vendes hønsekødet og fløden i, der jævnes med maizena (som er rørt
ud i koldt vand), til sidst plukkes den bredbladet persille og vendes i.
Tarteletterne varmes i ovnen ved 200 grader med bunden opad. Kan også varmes på brødrister. Når tarteletterne er varme, hældes fyldet i og serveres.
|
|
Opskriften er vist 11933 gange,
og udskrevet 158 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne