Tarteletter med høns a la sæson

Tarteletter med høns a la sæson, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

ForretterRet : Forretter - Tarteletter

Hovedingrediens : Andet Fjerkræ - Høne

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkKilde : Karen Volf

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
8 tarteletter
500 g.Skorzonerødder. (urenset vægt)
100 g.Østershatte.
400 g.Jordskokker. (urenset vægt)
2 dl.Hønsebouillon
25 g.Smør.
200 g.Kogt hønsekød.
2 spsk.Eddike
 Bredbladet persille
 Maizena
 
Opskrift:
Skorzonerødderne skrælles og skæres i skiver. Læg skorzoneskiverne i vand med 2 spsk. eddike (så bliver skiverne ikke brune). Jordskokkerne skrælles og skæres i skiver, østershattene plukkes i mindre stykker. De tre ingredienser dampes i hønsebouillonen med smør. Når ingredienserne er møre, vendes hønsekødet og fløden i, der jævnes med maizena (som er rørt ud i koldt vand), til sidst plukkes den bredbladet persille og vendes i. Tarteletterne varmes i ovnen ved 200 grader med bunden opad. Kan også varmes på brødrister. Når tarteletterne er varme, hældes fyldet i og serveres.





karakterer:
Opskriften er vist 11933 gange,
og udskrevet 158 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu