Tarteletter med høns a la greek
Hovedingrediens : Andet Fjerkræ - Høne Oprindelsesland : Danmark Kilde : Karen Volf Indsendt : Red : |
|
|
Alle urterne skrælles og skæres i skiver. Urterne koges i hønsebouillonen
med safran, til de er møre. Herefter tilsættes kapers samt olivenolien.
Bouillonen jævnes med maizena, (som er rørt ud i koldt vand). Retten skal nu simre i ca. 3-5 min.
Tarteletterne varmes i ovnen ved 200 grader med bunden opad. Kan også varmes på brødrister. Når tarteletterne er varme, hældes fyldet i og serveres.
|
|
Opskriften er vist 15103 gange,
og udskrevet 226 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne