Tarteletter med brisler i trøffelolie

Tarteletter med brisler i trøffelolie, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

ForretterRet : Forretter - Tarteletter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvebrisler

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkKilde : Karen Volf

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
8 tarteletter
200 g.Brissel
200 g.Østershatte
1 tsk.Trøffelolie
½ bdt.Kørvel
 dl.Fløde
1 Gulerod
1 Løg
¼ Knoldselleri
 
Opskrift:
Brislerne ordnes og blancheres. (dampkoges på et lag af urter - 1 gulerod - 1 lille løg - ¼ knoldselleri) i ca. 35 min. Brislerne skæres i tern og ristes hårdt af i lidt olie på meget varm pande. Østershatte ristes af og brislerne tilsættes, fløde hældes på. Kog fløden ned til den binder. Tag panden af varmen og vend det plukkede kørvel i og smag til med trøffelolie. Tarteletterne varmes i ovnen ved 200 grader med bunden opad. Kan også varmes på brødrister. Når tarteletterne er varme, hældes fyldet i og serveres straks.





karakterer:
Opskriften er vist 10530 gange,
og udskrevet 219 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu