Foccaciaboller med tomatfyld

Foccaciaboller med tomatfyld, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Diverse boller

Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Tomat - Tomater

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 pk.MAIZENA Pizzadej
1.5 dl.lunkent vand
1 æg
 
 Fyld:
0.5 spsk.KNORR Pasta & Pizza krydderi
0.5 spsk.HEIDELBERG olivenolie
0.5 dl.grofthakkede, flåede tomater
0.5 spsk.tomatkoncentrat
1 fedpresset hvidløg
0.5 tsk.salt
 
Opskrift:
Bollerne:
Hæld posens indhold i en skål med 11/2 dl. lunkent vand og 1 æg. Ælt dejen jævn.
Del dejen i 4 lige store dele og form bollerne flade.

Tomatfyld:
Rør sammen i en skål tomatfyld bestående af 1/2 spiseskefuld olivenolie, 1 dl. grofthakkede flåede tomater, 1/2 spiseskefuld tomatkoncentrat, 1 fed presset hvidløg, 1/2 teskefuld salt samt 1/2 spiseske KNORR Pasta & Pizza krydderi. Tomatfyldet fordeles på de 4 boller. Foccaciabollerne bages i ovnen i 15-20 min. ved 200 grader.





karakterer:
Opskriften er vist 27262 gange,
og udskrevet 392 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.1    (19 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-09-13 23:48:05
Det Dorte mener er at der ikke er nogen grund til at skrive opskriften her, når den står på posen...

  -   2008-03-12 09:13:32
Er det ikke en lidt nem måde, prøv da selv at bage bollerne, de er 10 gange bedre

  -   2007-06-27 21:54:31
der er opskrifter på meizena,s prudukter, så kan ikke forstå der skal bruges plads til sådan noget her.