Foccaciaboller med tomatfyld
Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Tomat - Tomater Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
|
|
Bollerne:
Hæld posens indhold i en skål med 11/2 dl. lunkent vand og 1 æg. Ælt dejen jævn. Del dejen i 4 lige store dele og form bollerne flade. Tomatfyld: Rør sammen i en skål tomatfyld bestående af 1/2 spiseskefuld olivenolie, 1 dl. grofthakkede flåede tomater, 1/2 spiseskefuld tomatkoncentrat, 1 fed presset hvidløg, 1/2 teskefuld salt samt 1/2 spiseske KNORR Pasta & Pizza krydderi. Tomatfyldet fordeles på de 4 boller. Foccaciabollerne bages i ovnen i 15-20 min. ved 200 grader. |
|
Opskriften er vist 27263 gange,
og udskrevet 392 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.1 (19 stemmer) |
|
Kommentarer Hey stener... - 2010-09-13 23:48:05 Det Dorte mener er at der ikke er nogen grund til at skrive opskriften her, når den står på posen... anonym - 2008-03-12 09:13:32 Er det ikke en lidt nem måde, prøv da selv at bage bollerne, de er 10 gange bedre Dorte - 2007-06-27 21:54:31 der er opskrifter på meizena,s prudukter, så kan ikke forstå der skal bruges plads til sådan noget her. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne