Struds i sur-sød sauce 02
Hovedingrediens : Struds - Diverse struds Kilde : GaardbutikkenDirekte Indsendt : Red : |
|
|
Strudsekødet gnides med mynte. Varm en stegegryde op med olivenolie og brun strudsestegen på alle sider. Tilsæt hvidvin og skru ned, lad stegen simre i ca. 1 time, til centrumtemperaturen er 65-70 grader C Tag den op og lad den hvile tildækket.
Varm kogelagen kraftigt op, tilsæt vineddike og kog det lidt ind. Tilsæt rosinvinen og krydderierne. Serveres med kogte kartofler, salat og groft brød. |
|
Opskriften er vist 6036 gange,
og udskrevet 124 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne