Struds i sur-sød sauce 02

Struds i sur-sød sauce 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Struds - Diverse struds

Ukendt oprindelseslandKilde : GaardbutikkenDirekte

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1000 g.strudseculotte
 frisk mynte
4-5 spsk.olivenolie
3 dl.hvidvin
1 fl.Rosinvin (dvs. sød vin f.eks. spätlese eller eiswein)
1 dl.vineddike
 peber
1 tsk.ristede spidskommen
1 tsk.sellerifrø
1 spsk.honning
 
Opskrift:
Strudsekødet gnides med mynte. Varm en stegegryde op med olivenolie og brun strudsestegen på alle sider. Tilsæt hvidvin og skru ned, lad stegen simre i ca. 1 time, til centrumtemperaturen er 65-70 grader C Tag den op og lad den hvile tildækket.

Varm kogelagen kraftigt op, tilsæt vineddike og kog det lidt ind. Tilsæt rosinvinen og krydderierne.

Serveres med kogte kartofler, salat og groft brød.





karakterer:
Opskriften er vist 6033 gange,
og udskrevet 124 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu