Flødeostekage med svesker og rom

Flødeostekage med svesker og rom, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Kager i formRet : Kager i form - Springformkage

Hovedingrediens : Oste - Flødeost

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Fyld:
100 g.bløde, stenfri svesker
50 g.rosiner
½ dl.brun rom
 
 Bund:
150 g.søde fuldkornshvedekiks
75 g.smør
 
 Fromage:
1 portionfromage med Karolines Flødeost
 
 Pynt:
 Syltede pære
 citronmelisse
 
 Tilbehør:
 Henkogte syltede pære
 
Opskrift:
Sveskefyld:
Skær sveskerne i kvarter og kom dem i en skål sammen med rosinerne. Hæld rom over og lad svesker og rosiner trække tildækket i ca. ½ time. Rør i blandingen 1-2 gange, mens det trækker.

Bund:
Luk ringen til en springform (ca. 22 cm i diameter) og anbring den omvendt på et fad. Kom kiksene i en plastpose, luk posen og knus kiksene fint, f.eks. med en kagerulle. smelt smørret og bland de knuste kiks i. Kom blandingen i ringen af springformen og pres blandingen godt sammen til en fast bund. Brug hånden. Stil bunden tildækket i køleskabet ca. ½ time. Tilbered 1 portion fromage med Karolines Flødeost og vend forsigtigt sveskefyldet i den. Vend af og til i fromagen, til den er let stivnet, og man med en fadeskraber kan trække striber i overfladen, som ikke flyder ud. Fordel fromagen over kiksbunden. Stil kagen tildækket i køleskabet i mindst 2 timer inden ringen til springformen fjernes.





karakterer:
Opskriften er vist 14787 gange,
og udskrevet 220 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-01-15 11:39:00
Ostekage uden ost ????!