Rodfrugt farseret perlehønsebryst i cocotte med pasta

Rodfrugt farseret perlehønsebryst i cocotte med pasta, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Perlehøne - Perlehønebryst

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
4 perlehønsebryster
4 skivertoastbrød uden skorpe
 dl.piskefløde
1 majroe
2 jordskokker
1 gulerod
 salt
 peber
 olivenolie
 balsamico
4 cocotter eller folieforme
 
Opskrift:
Skær toasten i små stykker og blød det op med fløden. Skræl grøntsagerne, skær dem i små terninger og bland dem i toast/fløde blandingen. Smag til med salt og peber.

Put denne blanding under skindet på brysterne og placer disse i hver sin cocotte.

Stænk med olivenolie og balsamico og drys med salt og peber.

Steg i varm ovn 200 grader 25 min.





karakterer:
Opskriften er vist 10532 gange,
og udskrevet 204 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu