Rodfrugt farseret perlehønsebryst i cocotte med pasta
Hovedingrediens : Perlehøne - Perlehønebryst Indsendt : |
|
|
Skær toasten i små stykker og blød det op med fløden. Skræl grøntsagerne,
skær dem i små terninger og bland dem i toast/fløde blandingen. Smag til
med salt og peber.
Put denne blanding under skindet på brysterne og placer disse i hver sin cocotte. Stænk med olivenolie og balsamico og drys med salt og peber. Steg i varm ovn 200 grader 25 min. |
|
Opskriften er vist 10528 gange,
og udskrevet 204 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne