Birkesboller 02
Hovedingrediens : Mel - Blandet mel Indsendt : Red : |
|
|
Margarinen smuldres i melet.
Bagepulver, salt, birkes og sukker tilsættes.
Æggene tilsættes, og dejen æltes grundigt.
Dejen deles i ca. 18 stykker, der formes til boller. Pladen dækkes med bagepapir eller smøres med margarine. Bollerne lægges på pladen. Pensles med æg og drysses med birkes. Ovnen opvarmes til 200 grader. Bollerne bages på midterste ovnribbe 20-25 minutter. De færdige boller afkøles på en bagerist |
|
Opskriften er vist 13919 gange,
og udskrevet 200 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer mig..... - 2016-01-23 08:22:56 har ikke prøvet at lave den før |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne