Kreolsk smørsauce
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Smør Oprindelsesland : Créole Indsendt : Red : |
|
|
Kom hvidvin og hvidvinseddike i en gryde og kog det ned til det 2/3. Tilsæt de finthakkede forårsløg og kog yderligere sovsen ned til under det halve. Tilsæt piskefløde, reven skal af lime og hakket hvidløg i, og kog også det en del ned.
Lige før servering piskes smørret i lidt ad gangen og sovsen varmes derefter op uden at koge. Denne sovs skal først og fremmest justeres i forhold til sur-sød balancen. Dvs. du skal komme sukker i, indtil den ikke smager surt længere, men heller ikke sødt. Dernæst skal der smages til med salt og peber. |
|
Opskriften er vist 10626 gange,
og udskrevet 148 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2005-01-01 01:01:01 soya |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne