Stegte rødbeder
Hovedingrediens : Rodfrugter - Rødbede Indsendt : |
|
|
Skræl og skær de rå rødbeder i ca. ½ cm. tykke skiver.
Steg skiverne gyldne i olivenolie på begge sider. Ikke for høj varme. Tilsmag med salt og peber. Brug de stegte rødbeder som tilbehør, og vend gerne lidt grønt eller skarpt i før servering. |
|
Opskriften er vist 51731 gange,
og udskrevet 579 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.2 (19 stemmer) |
|
Kommentarer hk/km - 2018-10-02 16:14:48 prøver med hjemmedyrkede der er blevet lidt bløde Clara Lone Thurm - 2017-08-19 19:13:31 Kan også bruges som, hovedingrediensen, med løg på. Tilbehør som til en alm.bøf. Sovsen kan være lavet af kartoffel og grøntsags vandet. (du behøver ikke være vegetar, det smager godt alligevel) er Klaus P - 2009-12-31 12:29:14 Connys opskrift kan stærkt anbefales. De bedste rødbeder jeg har smagt Conny - 2009-05-20 00:18:07 Vend de kogte rødbedeskiver (1 cm) i tyk meljævning, men først efter du har blandet både sennep og lidt farin til en tyk tyk grød og smurt på en af siderne, vend dem derefter i en tyk meljævnin og så rasp. Husk masser af peber og salt. Det er en herremiddag, selvom min mand hævder han ikke kan lide rødbeder, men spiser dem med velbehag hver gang, når "de er tilslørede", og smager kun en anelse af sødt. Skal koges ca. 30 min. først, afkøles, og vendes i ovennævnte. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne