Banankage med kokosmarengs
Hovedingrediens : Frugt - Banan Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 94084 gange,
og udskrevet 2686 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (19 stemmer) |
|
Kommentarer Sonja - 2010-05-03 07:35:33 Det er en dejlig kage, der smager godt. Der er ikke taget højde for formens størrelse og bagetid, hvis man vil bage til f.eks. 24 personer. Der bliver for meget marengs når den ganges op, og bagetiden skal også forlænges betydeligt, både før og efter marengsen kommer på. Fam. KT - 2009-03-01 15:48:28 Selve bunden af kagen er bedst hvis man bager den 40 min og kokusmarengsen ovenpå skal bage min 50 min ved 50 grader. Ellers go kage Betty - 2007-05-15 23:05:24 Det er bare en super lækker kage! Mums!... jeg havde ikke nok abrikosmarmelade, men brugte istedet en anden marmelade til den halve kage. Begge dele smagte rigtig godt! Dette er nok en af mine nye ynglingskager!... marianne - 2005-01-01 01:01:01 den skal bage noget længere, næsten dobbelt, for at marengsen bliver god marianne - 2005-01-01 01:01:01 meget lækker, jeg glemte også abrikosmarmeladen, men det gør ikke noget, jeg havde ikke noget mælk, men brugte mathilde kakao istedet, det er rigtigt godt. Fritidsbageren - 2005-01-01 01:01:01 Rigtig god, jeg glemte abrikosmarmeladen, men god alligevel. Sikkert også med marmeladen! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne