Brombærkage med kokostop

Brombærkage med kokostop, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 12 Pers.

Kager i formRet : Kager i form - Bradepandekage

Hovedingrediens : Bær - Brombær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Brombærkage med kokostop, billede 4 Brombærkage med kokostop, billede 1 Brombærkage med kokostop, billede 2 Brombærkage med kokostop, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
175 g.margarine
175 g.sukker
4 æggeblommer
250 g.hvedemel
1 tsk.bagepulver
1.5 dl.sødmælk
 
 Fyld:
200 g.brombærbærsyltetøj
 
 Kokosmarengs:
4 æggehvide
175 g.sukker
150 g.kokosmel
 
Opskrift:
Rør fedtstof og sukker godt sammen. Del æggene og rør blommerne i en ad gangen. Bland mel og bagepulver og rør det forsigtigt i skiftevis med med mælk.

Kom dejen i en velsmurt bradepande ca 23x33 cm. Forbag kagen ca. 15 minutter ved 175 grader C alm. ovn.

Bred brombærmarmeladen ud over den forbagte kage.

Pisk æggehvidederne meget stive og pisk ca. 1/3 af sukkeret i. Vend forsigtigt resten af sukkeret og kokosmel i.

Fordel kokosmarengsen ud over kagen og stil den atter i ovnen ved 175 grader C alm. ovn ca. 25 minutter, indtil overfladen er gylden.





karakterer:
Opskriften er vist 55904 gange,
og udskrevet 1521 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (30 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-10-02 16:52:43
Jeg skal lave den i morgen til min Engelsk opgave og den lyder super lækker! Jeg tror bare jeg skærer en i mindre stykker så ikke jeg skal lave dobbelt portion. Vi er 20 + voksne så ja mindre stykker laver jeg dem. -Så er der måske også til et til stykke;)

  -   2011-09-24 15:27:46
Den er rigtig god. Man kan lave kagen med hinbær i stedet for brombær man skal bare putte mindre sukker i.