Brombærkage med kokostop
Hovedingrediens : Bær - Brombær Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Rør fedtstof og sukker godt sammen. Del æggene og rør blommerne i en ad gangen. Bland mel og bagepulver og rør det forsigtigt i skiftevis med med mælk.
Kom dejen i en velsmurt bradepande ca 23x33 cm. Forbag kagen ca. 15 minutter ved 175 grader C alm. ovn. Bred brombærmarmeladen ud over den forbagte kage. Pisk æggehvidederne meget stive og pisk ca. 1/3 af sukkeret i. Vend forsigtigt resten af sukkeret og kokosmel i. Fordel kokosmarengsen ud over kagen og stil den atter i ovnen ved 175 grader C alm. ovn ca. 25 minutter, indtil overfladen er gylden. |
|
Opskriften er vist 55904 gange,
og udskrevet 1521 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (30 stemmer) |
|
Kommentarer Nanna:) - 2013-10-02 16:52:43 Jeg skal lave den i morgen til min Engelsk opgave og den lyder super lækker! Jeg tror bare jeg skærer en i mindre stykker så ikke jeg skal lave dobbelt portion. Vi er 20 + voksne så ja mindre stykker laver jeg dem. -Så er der måske også til et til stykke;) Ranva - 2011-09-24 15:27:46 Den er rigtig god. Man kan lave kagen med hinbær i stedet for brombær man skal bare putte mindre sukker i. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne