Kokosmarengs
Hovedingrediens : Nødder - Kokosmel Indsendt : Red : |
|
|
Pisk æggehviderne helt stive.
Bland sukker med hjortetaksalt og pisk det i. Vend så kokosmelet i dejen. Sættes på en plade med bagepapir med 2 teskeer. Sæt dem i ovnen v. 130 gr. og dæmp så varmen med det samme til 80 gr. Marengsene skal nu have 1 - 1 1/2 time til de er helt tørre og sprøde. Prøv dig frem. Måske skal de have lidt mere |
|
Opskriften er vist 59686 gange,
og udskrevet 1202 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (46 stemmer) |
|
Kommentarer Anders T. - 2008-09-03 14:56:40 Ok. Husk at læse opskriften ordentligt. Der står, at kokosmel vendes i til sidst... jeg blandede både sukker og kokos i de stive hvider og har lige nu noget der er løbet sammen til en flad pandekage i ovnen. Må give opskriften et nyt forsøg ved lejlighed. Anette M - 2008-04-25 13:11:08 Hvorfor past. hvider - de bages da? sophie - 2005-01-01 01:01:01 de er gode med lidt vanilla i! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne