Kokosmarengs

Kokosmarengs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
1
KagerRet : Kager - Marengs

Hovedingrediens : Nødder - Kokosmel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
3 Æggehvider, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggehvide vejer ca. 33 gram
3 dl. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
0.5 tsk. Hjortetaksalt
3 dl. Kokosmel 1 spsk. 2 gram
1 spsk. 5 gram
1 dl. 35 gram
Opskrift:
Pisk æggehviderne helt stive.

Bland sukker med hjortetaksalt og pisk det i.

Vend så kokosmelet i dejen.

Sættes på en plade med bagepapir med 2 teskeer.

Sæt dem i ovnen v. 130 gr. og dæmp så varmen med det samme til 80 gr.

Marengsene skal nu have 1 - 1 1/2 time til de er helt tørre og sprøde. Prøv dig frem. Måske skal de have lidt mere





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Marengs kys

karakterer:
Opskriften er vist 59686 gange,
og udskrevet 1202 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (46 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 7498 (1785 kcal)
KJ pr. 7498 (1785 kcal)
Vægt ialt 459 gram
Vægt pr. 459 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1633 KJ (388 kcal)
Protein 3.7 gram
Fedt 15.0 gram
Kulhydrat 61.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-09-03 14:56:40
Ok. Husk at læse opskriften ordentligt. Der står, at kokosmel vendes i til sidst... jeg blandede både sukker og kokos i de stive hvider og har lige nu noget der er løbet sammen til en flad pandekage i ovnen. Må give opskriften et nyt forsøg ved lejlighed.

  -   2008-04-25 13:11:08
Hvorfor past. hvider - de bages da?

  -   2005-01-01 01:01:01
de er gode med lidt vanilla i!