Tarteletter med æble -sellericreme
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Oprindelsesland : Danmark Kilde : Karen Volf Indsendt : Red : |
|
|
Porrerne skæres i skiver (på skrå), så skiverne får en oval form. Porrerne
blancheres, så de beholder farven, samtidig skal de kunne tåle at blive
varmet op igen. Selleriknold skrælles. Æbler og selleriknold skæres i tern
og ristes hårdt i olie på pande. Fløden koges op med dijonsennep, æbletern, porrer, selleritern og den plukkede timian kommes i. Jævnes med
maizena ( som er rørt ud koldt vand).
Festtarteletterne varmes i ovnen ved 200 grader med bunden opad. Kan også
varmes på brødrister. Når Festtarteletterne er varme, hældes fyldet i og
serveres.
|
|
Opskriften er vist 14822 gange,
og udskrevet 384 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne