Tarteletter med rødkålssalat
Hovedingrediens : Kål - Rødkål Oprindelsesland : Danmark Kilde : Karen Volf Indsendt : Red : |
|
|
Rødkål skæres i strimler og gives et let opkog. Balsamico koges ned til en
tyk konsistens og hældes over rødkålen. Valnødderne lunes i ovnen. Vendes i rødkålen sammen med 50 ml. creme fraiche. Appelsinen skrælles og skæres
fri for skind, herefter skæres den i fileter og vendes i som det sidste.
Basilikum skæres i strimler og blandes med den resterende cremefraiche,
som lægges på toppen af den færdige rødkål.
Festtarteletterne varmes i ovnen ved 200 grader med bunden opad. Kan også
varmes på brødrister. Når Festtarteletterne er varme, hældes fyldet i og
serveres.
|
|
Opskriften er vist 22325 gange,
og udskrevet 384 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2013-01-05 18:43:06 lyder altså ikke særligt lækkert? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne