Tarteletter med rejer i asparges

Tarteletter med rejer i asparges, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
stk. 10 stk.
ForretterRet : Forretter - Tarteletter

Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkKilde : Karen Volf

Indsendt :      Red :
Tarteletter med rejer i asparges, billede 4 Tarteletter med rejer i asparges, billede 1 Tarteletter med rejer i asparges, billede 2 Tarteletter med rejer i asparges, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 dl. Hvidvin, tør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 spsk. Citronsaft, friskpresset 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 spsk. Maizena majsstivelse 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
250 gram Rejer uden skal, kogte
1 ds. Aspargessnitter. konserves 1 dåse aspargessnitter indeholder ca. 240 gram drænet vægt
1 bdt. Dild, frisk 1 potte dild vejer ca. 25 gram.
   
10 Tarteletter Luxus 1 tartelet vejer ca. 23 gram.
   
  Pynt:
150 gram Rejer uden skal, kogte
Dild, frisk 1 potte dild vejer ca. 25 gram.
Opskrift:
Fløden koges op med hvidvin og citronsaft, jævnes med maizena (som er rørt ud i koldt aspargesvand). Smages til med salt og peber.

Rejer og aspargessnitter vendes i sovsen. Dild hakkes fint (tag lidt fra til pynt som ikke hakkes) og vende i som det sidste.

Festtarteletterne varmes i ovnen ca. 10 minutter ved 200 grader C. alm. ovn med bunden opad. Kan også varmes på brødrister.

Når Festtarteletterne er varme, hældes fyldet i pynt med rejer og dild og serveres.





karakterer:
Opskriften er vist 260269 gange,
og udskrevet 6021 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (34 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 3247 (773 kcal)
KJ pr. stk. 324 (77 kcal)
Vægt ialt 1043 gram
Vægt pr. stk. 104 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 311 KJ (74 kcal)
Protein 8.4 gram
Fedt 12.0 gram
Kulhydrat 11.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2024-02-06 08:59:58
De tarteletter er noget af det bedste jeg har lavet med rejer. Smager bedre end høns i asparges. 👍😋

  -   2022-07-04 18:44:39
Jeg brugte friske asparges, som jeg gav et let opkog i letsaltet vand - og vupti, så havde jeg også aspargesvand at hælde i saucen

  -   2021-06-20 10:24:56
Jeg er ny som madkok p g a sygdom hos min hustru. Her vil jeg bare spørge, om det SKAL være glas/dåse asparges, hvor man jo så bruger væden??? Det er jo sæson nu, og jeg har købt dejlige friske, skal de smides ud? (lol) Bedste hilsner Finn Garvold, Esbjerg

  -   2005-01-01 01:01:01
meget, meget lækkert.