Tarteletter med rejer i asparges
Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer Oprindelsesland : Danmark Kilde : Karen Volf Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 260160 gange,
og udskrevet 6018 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (34 stemmer) |
|
Kommentarer Helle Byskov - 2024-02-06 08:59:58 De tarteletter er noget af det bedste jeg har lavet med rejer. Smager bedre end høns i asparges. 👍😋 anonym - 2022-07-04 18:44:39 Jeg brugte friske asparges, som jeg gav et let opkog i letsaltet vand - og vupti, så havde jeg også aspargesvand at hælde i saucen anonym - 2021-06-20 10:24:56 Jeg er ny som madkok p g a sygdom hos min hustru. Her vil jeg bare spørge, om det SKAL være glas/dåse asparges, hvor man jo så bruger væden??? Det er jo sæson nu, og jeg har købt dejlige friske, skal de smides ud? (lol) Bedste hilsner Finn Garvold, Esbjerg DorteB - 2005-01-01 01:01:01 meget, meget lækkert. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne