Tarteletter med rejer i avocado
Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer Oprindelsesland : Danmark Kilde : Karen Volf Indsendt : Red : |
|
|
Tomaterne ridses i bunden som et kryds, dyppes i kogende vand i 15-20 sec. Og sættes til afkøling. Avokadoerne skrælles. Den ene blendes med creme
fraiche og citronsaften, og den anden skæres i skiver. Dild hakkes fint. De afkølede tomater kan nu befries for skind og kerner. Skæres i tynde
strimler.
Avokadoskiver, tomatstrimler, rejer og den hakkede dild vendes i
avokadocremen. Pynt med plukket dild.
Festtarteletterne varmes i ovnen ved 200 grader med bunden opad. Kan også
varmes på brødrister. Når Festtarteletterne er varme, hældes fyldet i og
serveres.
|
|
Opskriften er vist 23327 gange,
og udskrevet 1156 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Bisgaard - 2012-05-07 11:04:03 MUMS.... en lækker "forret"... dog alt for lækker, så vi lvaer rigeligt og bruger den til hovedret.. mmm |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne