Tarteletter med muslinger i urter
Hovedingrediens : Muslinger - Diverse muslinger Oprindelsesland : Danmark Kilde : Karen Volf Indsendt : Red : |
|
|
Skalotteløg, gulerod og persillerod skrælles og skæres i passende stykker, og sauteres møre i olie. Hvidvin og muslinger tilsættes, lad det simre til hvidvinen er kogt væk, tag det af varmen. Tilsæt olivenolien og vend til-
sidst den hakkede dild i. Pyntes med plukket dild.
Festtarteletterne varmes i ovnen ved 200 grader med bunden opad. Kan også
varmes på brødrister. Når Festtarteletterne er varme, hældes fyldet i og
serveres.
|
|
Opskriften er vist 12536 gange,
og udskrevet 258 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne