Tarteletter med kikærter
Hovedingrediens : Bælgplanter - Kikærter Oprindelsesland : Danmark Kilde : Karen Volf Indsendt : Red : |
|
|
Kikærterne skylles godt og koges møre. De møre kikærter, purères i blender. Tomaterne udskæres groft. Løg, hvidløg og blegselleri skæres i
små tern, og sauteres møre i olie. Purèret kikærter, tomatpurè, tomat-
stykker, hakket timian og rasp tilsættes. Når det er rørt godt sammen
tages det af varmen, og æg vendes i massen. Hæld massen i Festtarteletterne
og bag i forvarmet ovn på 125° i 30 min.
|
|
Opskriften er vist 17375 gange,
og udskrevet 338 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne