Syltede grisehaler
Hovedingrediens : Svinekød - Grisehale Indsendt : |
|
|
Grisehalerne skrabes rene og skylles grundigt og skoldes.
Læg halerne i en gryde, og hæld så meget vand ved, at de er dækket. Kom salt, peberkorn og laurbærblade ved og bring det i kog. Lad halerne koge ved svag varme i en times tid til de er møre. Tag halerne op, og flæk dem på langs, hvis slagteren ikke har flækket dem. Læg halerne i et halvdybt fad, si suppen og hæl den over halerne til de er helt kolde og suppen stivnet til gele. Byd groft rugbrød, sennep og syltede rødbeder til. |
|
Opskriften er vist 12658 gange,
og udskrevet 220 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Hanna - 2021-02-02 17:23:02 Giver Lars og Finson ret, man flækker ikke grisehaler. koges ved simmrevarme et par timer, sammen med suppevisk, laurbærblade, peberkorn, salt. Haler tages op suppen klares og evt tilsættes lidt husblads. smages til med eddike og overhælde haler. stil koldt til næste dag. Lars - 2020-12-26 16:40:39 DER SKAL BÅDE GULERØDDER OG LØG I, OG DE FLÆKKES IKKE , MED MINDRE DU VIL MISTE ET PAR FINGRE . finson - 2012-10-17 05:05:33 Sludder og vrøvl! Man flækker ikke en grisehale! Kogetiden er mindst 2-2.1/2 time. Suppen tilsættes Eddike efter smag. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne