Grisehaler (kage)
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Oprindelsesland : Island Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : |
|
|
Æg og flormelis røres grundigt sammen og de øvrige ingredienser blandes i. Så æltes dejen og rulles ud i fingertykke pølser, der skæres og formes som vanillekranse, idet enderne lægges godt ind over hinanden for at få dem til atfå dem til at ligne krøller på grisehaler. Koges ligesom klejner i friture.
|
|
Opskriften er vist 22451 gange,
og udskrevet 304 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (44 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2005-01-01 01:01:01 er der nogen grisehaler med? web - 2005-01-01 01:01:01 Kommer du på besøg hos islændiger så får du severet dem til kaffen både sommer og vinter keld - 2005-01-01 01:01:01 grisehaler blev engang vist i tv af kirsten hyttemeyer |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne