Stegt kullerfilet med kold marineret kartoffelsalat
Hovedingrediens : TorskeFisk - Kuller Indsendt : |
|
|
Kold marineret kartoffelsalat:
Start med at koge kartoflerne. Kog evt. kartoflerne dagen i forvejen eller brug rester fra dagen før. I en skål blandes en dressing af eddike, dijonaise, saft af citron, salt, peber og sukker. Heri blandes den fintsnittede porre og peberfrugt. De kolde kartofler skæres i skiver og blandes i dressingen. Og kartoffelsalaten smages til efter behag. Kullerfilet: Fileterne krydres med salt og peber og vendes i rugmel. Steges på en pande i ca. 2 min. på hver side. Pynt med lidt hakket persille og server retten med en grøn salat. |
|
Opskriften er vist 20470 gange,
og udskrevet 475 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.1 (28 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne