Hvedebrød med frugtfyld
Hovedingrediens : Bær - Rosiner Indsendt : Red : |
|
|
Margarinen smeltes og mælken hældes i.
Når mælkeblandingen er fingervarm, ca. 37 grader hældes den i en dejskål.
Gæren røres ud og æg, sukker og salt tilsættes.
Melet ældes ind i dejen lidt efter lidt indtil dejen er glat og smidig.
Dejen stilles til hævning under et viskestykke ca. 45 min.
Dejen rulles ud til en firkant på ca. 30x40 cm.
Fyldet fordeles på dejen, og dejen rulles sammen fra langsiden.
Enderne foldes ind og brødet efterhæver ca. 30 min.
Brødet pensles med æg og drysses med sukker.
Brødet bages midt i ovnen i ca. 40 min. ved 200 grader.
|
|
Opskriften er vist 6908 gange,
og udskrevet 167 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne