Hvedebrød med honning
Hovedingrediens : Diverse produkter - Honning Indsendt : Red : |
|
|
Vand, salt og godt halvdelen af grahamsmelet blandes godt sammen i en skål sådan, at der kommer luft i dejen. Derefter tilsættes honningen og resten af melet. Det hele blandes godt sammen og tages ud på bordet, hvor det æltes rytmisk igennem. Dejen skal være så blød, at den lige kan æltes.
Når dejen er smidig og elastisk, lægges den i en smurt form. Brødet må ikke fylde mere end halvdelen af formen. Der kan bruges en keramik-, glas-, bøgetræs- eller rustfri stålform med låg. De to sidstnævnte kan fås i helsekostforretninger. Vigtigt er det, at formen har et låg; hvis man ikke har det, kan man bruge en tynd keramisk flise, eller man kan lægge en bageplade over. |
|
Opskriften er vist 12283 gange,
og udskrevet 166 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Betina - 2012-11-02 14:19:31 Kan ikke se af opskrifter hvor meget brødet skal bages på og hvor længe?? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne