Hvedebrød med fyld
Hovedingrediens : Bær - Rosiner Indsendt : Red : |
|
|
Margarinen smeltes og mælken hældes i. Hæld det over i en skål og vent til temperaturen er under 37 grd. Gæren røres ud. Æg, sukker og salt tilsættes. Melet æltes ind i dejen lidt efter lidt indtil dejen er glat og smidig. Dejen stilles til hævning under et viskestykke i ca. 45 minutter. Dejen rulles ud til en firkant på ca. 30 x 40 cm. Fyldes fordeles på dejen og dejen rulles sammen fra langsiden. Enderne foldes ind og brødet efterhæver i ca. 30 minutter. Brødet pensles med æg og drysse med sukker. Bages ved 200 grd. i ca. 40 minutter på midterste ribbe.
|
|
Opskriften er vist 7652 gange,
og udskrevet 150 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne