Hvedebrød med fyld

Hvedebrød med fyld, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Bær - Rosiner

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
100 g.margarine
3 dl.mælk
25 g.gær
1 pisket æg
2.5 spsk.sukker
0.25 tsk.salt
600 g.hvedemel
 
 Fyld:
1 dl.rosiner
0.5 dl.sukat
1 tsk.kardemomme
 
 æg til pensling
1 spsk.sukker
 
Opskrift:
Margarinen smeltes og mælken hældes i. Hæld det over i en skål og vent til temperaturen er under 37 grd. Gæren røres ud. Æg, sukker og salt tilsættes. Melet æltes ind i dejen lidt efter lidt indtil dejen er glat og smidig. Dejen stilles til hævning under et viskestykke i ca. 45 minutter. Dejen rulles ud til en firkant på ca. 30 x 40 cm. Fyldes fordeles på dejen og dejen rulles sammen fra langsiden. Enderne foldes ind og brødet efterhæver i ca. 30 minutter. Brødet pensles med æg og drysse med sukker. Bages ved 200 grd. i ca. 40 minutter på midterste ribbe.





karakterer:
Opskriften er vist 7652 gange,
og udskrevet 150 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu