Italiensk hvedebrød
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Oprindelsesland : Italien Indsendt : |
|
|
Ælt.
Hæver 1 time.
Ælt og form til brød.
Efterhæver 20 min.
Bages på nederste rille i 25 min. ved 225º.
Kan også deles i to stykker dej, der formes som flûtes. De skal bages midt i ovnen i 15 min. ved 225º.
|
|
Opskriften er vist 18472 gange,
og udskrevet 406 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (11 stemmer) |
|
Kommentarer Erik - 2005-01-01 01:01:01 Hvorfor ikke bare kalde det for franskbrød :-) anonym - 2005-01-01 01:01:01 man behøver ikke bruge pastamel... |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne