Italiensk hvedebrød

Italiensk hvedebrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :     

Ingredienser:
3 dl.lunkent vand
1 dl.ymer
1 tsk.salt
25 g.gær
2 spsk.olie
300 g.italiensk hvedemel(pastamel/farina 00)
200 g.mel
 
Opskrift:
Ælt. Hæver 1 time. Ælt og form til brød. Efterhæver 20 min. Bages på nederste rille i 25 min. ved 225º. Kan også deles i to stykker dej, der formes som flûtes. De skal bages midt i ovnen i 15 min. ved 225º.





karakterer:
Opskriften er vist 18472 gange,
og udskrevet 406 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (11 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Hvorfor ikke bare kalde det for franskbrød :-)

  -   2005-01-01 01:01:01
man behøver ikke bruge pastamel...