Groft hvedebrød

Groft hvedebrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
50 g.gær
 dl vand
200 g.kvark
3 spsk.olie
2 tsk.salt
2 dl.knækkede hvedkerner
2 dl.fuldkornsmel
7 dl.hvedemel
 
 æg
 knækkede hvedkerner
 
 
Opskrift:
Rør gæren ud i vandet, tilsæt kvark, olie, salt og kerner. Bland fuldkornsmel i og tilsæt hvedemelet lidt efter lidt, til dejen er blød og slipper hænderne. Ælt godt igennem, gerne 15 minutter. Stil den til hævning i 1 time.

Ælt dejen igennem igen og form det til et aflangt brød, der efterhæver 15 minutter.

Rids brødet med en skarp kniv, pensl det med æg, pisket sammen med 1 spsk vand, og drys kernerne over.

Bag brødet i ovnen ved 225 grader i ca ½ time.





karakterer:
Opskriften er vist 17676 gange,
og udskrevet 425 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu