Groft hvedebrød
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt : Red : |
|
|
Rør gæren ud i vandet, tilsæt kvark, olie, salt og kerner. Bland fuldkornsmel i og tilsæt hvedemelet lidt efter lidt, til dejen er blød og slipper hænderne. Ælt godt igennem, gerne 15 minutter. Stil den til hævning i 1 time.
Ælt dejen igennem igen og form det til et aflangt brød, der efterhæver 15 minutter. Rids brødet med en skarp kniv, pensl det med æg, pisket sammen med 1 spsk vand, og drys kernerne over. Bag brødet i ovnen ved 225 grader i ca ½ time. |
|
Opskriften er vist 17676 gange,
og udskrevet 425 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne