Brasiliansk svinemørbrad med brune bønner
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel Fedtfattig opskrift Oprindelsesland : Brasilen Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Tempero:
Snit først hvidløg og forårsløg fint og blend det med salt til en jævn masse. Snit bacon og pølser i tynde skiver. Varm 1 spsk. smør og 1 spsk. tempero på en pande, og steg bacon og pølseskiver heri, til det er gyldent. Tilsæt bønner, laurbærblade og snittede forårsløg samt vand. Lad det hele dampe sammen i 30 minutter. Vend majsmel i blandingen og lad det koge sammen. Smag til med salt. Prik svinemørbraden let med en gaffel. Bland 1 spsk. tempero med citronsaft, engelsk sauce og 1 spsk. smeltet smør. Pensel blandingen på svinemørbraden og læg den i et ildfastfad. Steg den ved 220 grader C. alm. ovn i 30 minutter. Tag kødet ud, pak det ind i alufolie og lad det hvile 10 minutter inden det skæres ud og serveres sammen med de brune bønner. |
|
Opskriften er vist 72232 gange,
og udskrevet 1288 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (16 stemmer) |
|
Kommentarer Orgaard - 2008-10-13 12:18:10 Mon ikke der menes henkogte brune bønner på glas eller dåse? Når jeg laver Chili con Carne bruger jeg ca. 3 dl vand til et stort glas henkogte brune bønner og ingen majsstivelse. Hvis der bruge tørrede bønner, skal de udblødes i vand natten over og derefter koges temmelig længe. Per - 2008-09-28 22:08:40 Vi brugte schorisio eller hvad den nu heder, det er en slags krydret spegepølse som også tit bruges på pizza. Per - 2008-09-28 21:41:04 De der brune bønner er vi godt nok meget i tvivl om konsistensen på. Hvis der ikke tilsættes mere vand end ½ dl. så brænder de på allerede inden majsmelet kommer på, det suger faktisk rigtig meget væde. Vi tilsatte ialt mere end 1 liter vand, og det havde da en grødet konsistens, men om dette så er rigtigt ?? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne