Ovnbagt skærising med rodfrugter og pinjekerner
Hovedingrediens : FladFisk - Skærising Indsendt : |
|
|
Rodfrugter/pinjekerner:
Start med at riste pinjekerner på en pande. Skær rodfrugterne i tern og svits dem på en pande med lidt olie i ca. 1 min. Krydre med salt og peber. Pinjekernerne blandes med rodfrugterne og det hele kommes i et ildfast fad. Skærisinger: Fileterne krydres med salt og peber og foldes så de er lige tykke og placeres oven på rodfrugterne. Kom en klat smør oven på fileterne. Retten bages i ovnen i ca. 8 min. ved 180 grader. Retten kan serveres med nye kartofler eller groft brød. |
|
Opskriften er vist 20590 gange,
og udskrevet 543 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Anders - 2014-04-08 16:23:43 Rigtig godt, super med pinjekerner i rodfrugterne. Det skal prøves igen. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne